Politica de confidențialitate

Mai jos vă informăm despre datele pe care le stocăm în legătură cu utilizarea platfomei PIAȚA ONLINE și despre modul în care sunt utilizate aceste date. 

Dacă site-ul nostru web conține link-uri care vă redirecționează către alt site, politica de confidențialitate nu este aplicabilă acelui site web. 

Prin acceptarea următoarei politici de confidențialitate, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Piața ONLINE luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții. 

Operator 

Operatorul este persoana vizată care răspunde de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și care decide cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, operatorul de date este: 

Administratorul Platformei ACOR Sibiu + TNT Computers SRL

Sibiu, Str Paris nr 35 

E-mail: dpo@tntcomputers.ro

Dacă doriți să refuzați colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale de către Platforma PIAȚA ONLINE în conformitate cu legea privind protecția datelor, vă puteți trimite refuzul prin e-mail la adresa menționată mai sus. Acest lucru poate conduce la încetarea utilizării serviciului. 

Prin refuzul dvs., este posibil ca utilizarea site-ului web să nu fie posibilă din motive tehnice. 

Drepturile dumneavoastră 

Aveți dreptul de a primi informații explicite de la PIAȚA ONLINE cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat despre dvs., în mod gratuit. 

În plus, aveți următoarele drepturi: 

  • Dreptul de acces – dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate 
  • Dreptul la rectificare – dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat 
  • Dreptul de ștergere – dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal 
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal 
  • Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format citibil 
  • Dreptul de a obiecta – dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal 
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – dreptul de a depune o plângere împotriva PIAȚA ONLINE la o autoritate de supraveghere 

Utilizarea site-ului PIAȚA ONLINE reprezintă acordul dumneavoastră ca TNT Computers SRL și Administratorul platformei să adune şi să proceseze informaţii personale în conformitate cu această politică de confidenţialitate.

Când, de ce și cum colectăm datele dvs. 

 

De asemenea, trebuie să colectăm, să procesăm, să stocăm și, uneori, să dezvăluim diferite date cu caracter personal pentru a vă putea oferi și pentru a vă furniza servicii. Mai jos puteți vedea care dintre datele dvs. de care avem nevoie, în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele dvs. altor persoane. 

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana dvs., cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, datele despre locație sau adresa de e-mail. 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru 

Când deschideți site-ul nostru pentru a vă inspira pentru următoarea comandă, dar nu vă înregistrați sau nu comandați, colectăm următoarele date cu caracter personal: 

Categorii de date cu caracter personal  Explicație 
Informații despre dispozitiv  ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului 
Date de conexiune  Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol 

Aceste informații sunt colectate pentru a vă afișa site-ul web vizitat. De asemenea, ne limităm la ceea ce este absolut necesar pentru a ne asigura că respectăm un principiu de prelucrare a datelor cu caracter personal, și anume minimizarea datelor. 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru și vă înregistrați 

 

Dacă nu vizitați numai site-ul web, ci doriți să vă conectați pentru a vedea, de exemplu, comenzile vechi, colectăm următoarele date personale: 

Categorii de date cu caracter personal  Explicație 
Date de acces  Utilizator, ID-Utilizator, Parolă 
Informații despre dispozitiv  ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului 
Date de conexiune  Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol 
Date de comunicare  Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail) 
Alte informații  Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme) 

Dacă ne furnizați date personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți acordul prealabil al acelei persoane. În acest caz, trebuie să informați aceste persoane despre modul în care procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. 

Datele personale pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru, vă înregistrați și comandați 

 

Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, vă puteti înregistra și veți putea comanda. După cum vă puteți imagina, mai multe date vor fi colectate în funcție de informațiile pe care le furnizați. 

Câmpurile necesare procesării comenzilor sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile dvs. 

Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizați voluntar aceste informații, ne veți ajuta să ne îmbunătățim serviciul pentru dvs. 

Categorii de date cu carater personal  Explicație 
Date de acces  Utilizator, ID-Utilizator, Parolă 
Informații despre cont (necesare pentru serviciile de livrare)  Numele, prenumele, adresa, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail 
Date de comunicare  Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin chat sau e-mail) 
Date de conexiune  Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol 
Date despre dispozitiv  ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte dispozitive de identificare a dispozitivelor, date privind localizarea 
Informații comenzi  Istoric comenzi 
Alte informații  Datele pe care ni le furnizați în mod voluntar în timp ce utilizați site-ul, aplicația sau alte activități conexe 

 

Folosim datele pe care le colectăm prin interacțiunile cu dumneavoastră, prin unele dintre produsele noastre și prin proprietăți web de la terți pentru a afișa publicitate.    

Reclamele pe care le vedeți pot fi selectate pe baza datelor pe care le procesăm despre dvs., cum ar fi interesele și preferințele, locația, modul în care utilizați produsele noastre, interogările de căutare sau conținutul pe care îl vizualizați.

 Reclamele pe care le vedeți pot fi selectate și pe baza altor informații pe care le-am învățat în timp despre dvs. utilizând date demografice, date despre locație, interogări de căutare, interese și preferințe, date de utilizare din produsele și site-urile noastre, precum și de pe site-urile și aplicațiile partenerilor noștri.

Administratorul Piața Online se angajează să protejeze securitatea datelor dumneavoastră personale. Utilizăm o varietate de tehnologii și proceduri de securitate pentru a vă proteja datele personale de accesul, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată a acestora.

Administratorul Piața Online păstrează datele personale atâta timp cât este necesar pentru furnizarea produselor și pentru îndeplinirea tranzacțiilor pe care le-ați solicitat sau pentru alte scopuri esențiale, cum ar fi respectarea obligațiilor noastre legale, soluționarea litigiilor și punerea în aplicare a acordurilor noastre.

    De asemenea, vom folosi Google, ca un furnizor tert, pentru a servi reclame Piata Online pe alte site-uri. Google utilizează ceea ce se numește un ” DART cookie”, pentru a-i permite să difuzeze anunțuri pentru utilizatori pe baza vizitelor pe site-urile participante. Ca urmare a utilizării noastre de Google ca furnizor și utilizarea de cookie-uri DART, reclamele pe care le veti observa pe internet, ar putea, în unele cazuri, să fie bazate pe vizita dumneavoastră pe site-ul nostru. Puteți opta sa nu fiti inclus in acest program (Google Analytics pentru Display Advertising) și puteti personaliza anunțurile Google din Rețeaua de Display, folosind pagina Google Ads Settings.

S-ar putea să apelăm din când în când la serviciile unui agent terț pentru a analiza datelor statistice și agregate cu privire la conținutul site-ului nostru. Aceste informații agregate nu contin elemente de identificare personală și sunt folosite în îmbunătățirea funcționalității site-ului si aplicațiilor noastre pentru o mai bună experiență a utilizatorului. În acest scop, aceste terțe părți pot angaja utilizarea de cookie-uri și/sau tag-uri pixel. Mentionăm că deși aceste terțe cookie-uri nu vor prelua informațiile dvs. personale, TNT Computers SRL nu are acces la aceste cookie-uri și nici nu suntem responsabili pentru ele.

    Ne rezervăm dreptul de a face modificări în Politica de Confidențialitate în orice moment de la data publicării acesteia. Pentru eliminarea oricărei neînțelegeri, prin continuarea utilizării site-lui PIAȚA ONLNE vă dați acordul asupra acestor modificări și asupra noilor versiuni ale Politicii de Confidențialitate.

    Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,precum și a noului Regulament General privind Protecția Datelor (GDPR- ce va intra în vigoare în 25 mai 2018 ) avem obligația de a păstra confidențialitatea și de a prelucra în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră în scopuri asociate comercializării produselor din platforma PIAȚA ONLINE.

Dacă aveți o problemă de confidențialitate, o plângere sau o întrebare pentru responsabilul cu protecția datelor / responsabilul cu protecția datelor de la TNT Computers SRL vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de email dpo@tntcomputers.ro

Vom răspunde la întrebări sau preocupări în termen de 30 de zile.

Dacă aveți întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la această politică de confidențialitate sau practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la dpo@tntcomputers.ro

Această Declarație de Politică de confidențialitate se aplică exclusiv platformei PIAȚA ONLINE.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close